CENTER GRILL PIZZARIA & CAFE

Recentreview


4 stjerner ud af 99 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Center Grill Pizzaria & Cafe. Vil du vide mere? Få mere at vide

26 nov 2022 at 19:33 Maden var kold
26 nov 2022 at 10:32 Rigtig gode deep pan pizzaer! :9 Maden plejer også altid at være god herfra.
6 nov 2022 at 21:30 God mad og god levering. Som altid rigtig god :)
31 okt 2022 at 7:40 Salaten var ret slatten og ulækker, men selve hovedretten smagte godt. Lidt lang leveringstid, men det var midt i den travleste periode.
26 okt 2022 at 21:07 Æskerne var så gennemblødte at de var gået fra hinanden og maden var iskold, men smagte i orden.
3 okt 2022 at 21:10 Kolde pizzaer, pitabrød proppet med kebab og dressing uden salat og en times ventetid trods alm hverdag.
22 sep 2022 at 6:33 Meget hurtig levering. Pizzaerne havde lidt for meget olie og en blød bund, så det var svært at spise uden kviv og gaffel.
14 sep 2022 at 20:10 Det er noget af det bedste jeg har fået. Sami har altid været så hurtig og hjælpsom ift. en fejlbestilling, jeg fik lavet, som hurtig blev ændret. Jeg takker for den fantastiske service. Kan klar anbefales
5 sep 2022 at 23:11 Just-eat skal ikke prøve opkræve drikkepenge for levering. Det er uforskammet
28 aug 2022 at 19:47 Nachos med kylling ( #153) Kundes ikke spises Der var ikke nogle nogle bøtte med salsa ! Serveres med salsa, creme fraiche dressing, guacamole, jalapenos, gratineret med cheddarost Det var rigtig uheldig at appetitten forsvandt af det ...
27 aug 2022 at 13:40 meget hurtig levering og god mad :)
23 aug 2022 at 19:08 Hurtig levering varm og god mad og iskold sodavand